Gratis bezorging in de EU

Search

  Over ons

  Opeens sta je stil bij de tijd en je wil je los maken van de sleurbubbel waar je in zit, meegaan in een flow van vrijheid, geluk, terug naar de oorsprong en kern van je levensvisie, verlangen, doen waar je passie ligt, afscheid nemen van afhankelijkheid, deuren openen en een nieuwe missie omarmen. De passie voor edelstenen, sieraden, natuur, mensen ontmoeten, de tijd nemen, ontvangen, genieten, doen omdat het er toe doet, een mooi product, luxe, avontuur, en de tijd daarvoor nemen.

   

  GARÇ is een stoer en opvallend mannensieraad van hoogwaardig 925 sterling zilver. Een Nederlands ontwerp wat met veel aandacht wordt gemaakt op Bali, in nauwe samenwerking door jonge vakmensen. Ontworpen door mensen met een passie voor stenen, een passie voor sieraden en gevoel voor creatie, stijl en luxe. De handgemaakte ringen zijn een knipoog naar de klassieke zegelring, vertaald naar een stoere, opvallende GARÇ ring met edelstenen van over de hele wereld als blikvanger. Het vele zilver en de prachtige zuivere edelstenen geven de ring een high-end gevoel.

  De edelstenen worden met precisie en vakmanschap in de ring gezet door middel van een kastzetting. Zo komt de edelsteen in een rusting te liggen, waardoor de steen niet uit de zetting valt en als het ware in blijft ‘rusten’. De edelsteen komt iets hoger uit de kast door de speciale facet slijping wat een exclusief eindresultaat geeft.

  GARÇ heeft als gadget de chrono metrische schaal toegevoegd aan de ring. Deze is aan de binnenkant van de ring geëtst en geeft de Amsterdamse zomertijd aan, als de zon schijnt, wat deze ring uniek en onderscheidend maakt.

  Zo is alles met liefde en aandacht samengebracht om tot een prachtig resultaat te komen dat een geweldig gevoel geeft. GARÇ creëert hiermee een nieuwe vibe voor mannen. Voor hem met een grote belangstelling voor mode, cultuur, reizen, luxe en trends.

  Alle sieraden zijn te herkennen aan het 'Ç' logo.